Гандбол. Ліга Чемпіонов, Мотор (Україна) - Веспрем (Угорщина)
До початку події
  • днів
  • годин
  • хвилин

Гандбол. Ліга Чемпіонов, Мотор (Україна) - Веспрем (Угорщина)

Запоріжжя
ПС "Юність"
вулиця Перемоги, 66
30
Вересня
2020
Середа, 19:45
60 - 200 грн
60 - 200 грн купити квитки

ПРАВИЛА ВІДВІДУВАННЯ ГАНДБОЛЬНИХ МАТЧІВ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ У ПС «ЮНІСТЬ» ПІД ЧАС КАРАНТИНУ:


1. При придбанні квитка на гру необхідно отримати декларацію про стан здоров’я . Дана декларація заповнюється в день гри і надається разом з квитком при вході до палацу спорту.

УВАГА! БЕЗ ЗАПОВНЕНОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ (завантажити) КВИТОК НЕ ДІЙСНИЙ!

2. При відсутності заповненої декларації або неправильному її заповненні, повторно заповнити документ про здоров’я можна буде на кризовому столі в ПС «Юність», який розташований біля входу в 7-8 сектори. Вхід до кризового столу здійснюється через окремі двері з лівого боку палацу спорту.

3. При вході на територію ПС «Юність» буде вимірюватися температура тіла відвідувачів. УВАГА! Відвідувачі з температурою тіла 37,2 ° і вище на матч допускатися не будуть.

4. Вхід і перебування на території ПС «Юність» строго в захисній масці, яка повинна бути одягнута правильно і повністю закривати ніс і рот.

5. При знаходженні на території ПС «Юність» необхідно дотримуватися соціальну дистанцію в 1,5 м.

6. Відвідувачам рекомендується дезинфікувати руки за допомогою антисептичних засобів, розташованих на території палацу спорту.

7. Посадка відвідувачів на секторі відбувається відповідно до схеми продажу квитків на матч.

8. Відвідувачі, які не дотримуються правил, не допускаються в палац спорту або видаляються за його межі без відшкодування вартості вхідного квитка.

ПС «Юність» керується постановами Кабінету Міністрів України та місцевих органів самоврядування про проведення масових заходів у період адаптивного карантину. Правила можуть бути змінені або доповнені згідно зі змінами в законодавстві про адаптивний карантин в Україні.