Новини

23.11.2023 Безкоштовне користування онлайн слотами та гра на гроші в казино Пін Ап

Безплатна та платна гра на ігрових автоматах (парнерський матеріал) (детальніше).


17.05.2022 Кого шукають роботодавці Запоріжжя?

Може здатися, що нині роботодавці найчастіше шукають фахівців в ІТ-галузі, але це не так, кількість пропозицій роботи в інших професійних сферах значно перевищує попит на ІТ-фахівців чи програмістів. Кого шукають роботодавці Запоріжжя? Пропонуємо список найбільш популярних професій (детальніше).

07.10.2021 Важливе повідомлення щодо відвідування концертів та вистав 

Ми відповідально ставимося до вашої безпеки та бажаємо вам здоров‘я! Згідно із чинними нормами Постанови Кабінету Міністрів України №1236, Протоколу місцевої комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя №34 від 07.10.2021 та враховуючи встановлення «помаранчевого» рівня епідемічних обмежень та обов’язковою умовою, яка встановлена місцевими органами влади, доступ глядачів на концерт можливий за наявністі негативного результату тестування на COVID-19 або документ, що підтверджує вакцинацію (детальніше)

16.06.2021 Масові заходи в зелених зонах тепер можливо проводити на 100%!

Щойно уряд вніс зміни до постанови #1236 від 09.12.2020, які були узгоджені Спілкою концертної індустрії України з Міністерством охорони здоров’я в рамках Робочої групи з антикризового управління Міністерства культури та інформаційної політики, які передбачають наступні послаблення карантину та зміни:

☑ В зелених зонах скасовано будь-які обмеження щодо соціальної дистанції при проведенні масових заходів, як в приміщеннях так і просто неба. Тепер всі заходи можливо проводити із 100% заповненням без тестування.
☑ При проведенні масових заходів в зелених зонах, як в приміщеннях, так і просто неба, всі учасники та співробітники повинні носити маски.
☑ Масковий режим при проведені масових заходів в зелених зонах можливо уникнути у випадку допуску всіх глядачів і співробітників з негативним результатом тестування, або документом, що підтверджує повну вакцинацію.

17.12.2020 ми отримали грант від Українського культурного фонду

Український культурний фонд підтримав нас та надав грант інституційної підтримки.
Дякуємо Українському культурному фонду за допомогу і за розуміння необхідності в цей нелегкий час підтримати життєдіяльність креативних індустрій.